This is the Timespotting b:log. Everybody can share cool stuff here. We will add filters so postings are relevant to your language and teams.
Behave and have fun!

Ny versjon av Timespotting App

Ny versjon av Timespotting App

By Timespotting Feb 1, 2012
  • buzz

Versjon 2.0 av Timespotting App for iPhone er nå klar for nedlasting fra App Store. Her får du endelig en enkel og norsk trenings-app som går i strupen på RunKeeper og Endomondo. Timespotting App baserer seg på iOS 5 og har bla. støtte for kart som roterer etter kompasset.

Hva er nytt i versjon 2.0?

  • Støtte for Wahoo Fitness Sensor.
  • Støtte for ANT+ pulsmålere and kadenssensorer.
  • Nå er det mulig å konfigurere treningssiden (stoppeklokken).
  • Raskere oppdatering mot Timespotting-nettsiden

Dette betyr at du nå kan logge puls og kadens når du trener med Timespotting App'en. Du kan også selv bestemme om du ønsker å fokusere på f.eks puls, tid eller hastighet i treningsvisning (stoppeklokka). Du trykker på skiftnøkkelen og drar de feltene du ønsker å bruke, evt tar bort de feltene du ikke ønsker å bruke. Enklere kan det ikke gjøres.

Utstyr fra Wahoo får du kjøpt hos Datahandel.no

PS: Har du iPhone 4S, så trenger du ikke å bruke ANT+ sensor hvis du har et Blue HR pulsbelte. Dette skal App'en vår støtte, men vi har dessverre ikke fått testet det ennå.


Timespotting iPhone App

Timespotting iPhone App

By Timespotting Dec 7, 2011
  • buzz

Timespotting App'en er endelig ute. Nå kan du oppdatere Timespotting rett fra telefonen din. Du vil også holde deg oppdatert når treneren din legger inn nye treninger i gruppekalenderen. 

Du kan legge inn både manuelle og automatisk loggede treninger.

App'en har også innebygd kart som roterer med kompasset slik at den er fin å bruke på treningsturer. Den logger løypa og sporet vises både på kartet i App'en og på Timespotting.net.

For å oppdatere treningene dine mot Timespotting.net så må du logge deg inn via Facebook på App'en. Du må altså ha koblet Timespotting-kontoen din mot Facebook for å kunne bruke App'en. Skulle du få problemer med Facebook-innlogging via App'en kan det hjelpe å starte telefonen på nytt.

PS: Vær snill å gi oss 5 stjerner i App Store, og legg gjerne inn en snill kommentar også. Det er svært viktig for oss!!


Northern Runners bygger motor!

Northern Runners bygger motor!

By Timespotting Nov 3, 2011
  • buzz
  • norsk

Interessant artikkel om treningsplanlegging. Kjetil Olsen, sportsdirektør og trener langrenn, ved Norges Toppidrettsgymnas (NTG) Tromsø presenterer treningsopplegget til NTG-elevene for interesserte medlemmer av Norther Runners. Spesielt interessant er det jo at treningsopplegget planlegges og gjennomføres ved bruk av Timespotting.


2000 timer

2000 timer

By Timespotting Nov 2, 2011
  • buzz
  • norsk

Vi gratulerer Runar Borgen som akkurat har passert 2000 treningstimer på Timespotting. Runar er første utøver som passerer denne grensen og vi ønsker han lykke til videre.

undefined

Det er også mange andre som har klart å komme seg i Timespotting sin Hall of Fame, så ta en kikk der hvis det er en stund siden sist du har sett på den siden.


Contact Term of Use Privacy Goodies